Ord om oss

Vi tycker att det är fantastiskt när våra medlemmar väljer att dela med sig av sina tankar kring vår träning. Några väljer att blogga, andra skriver ett gammalt hederligt brev till oss. Här nedanför följer ett urval av det våra medlemmar skrivit om oss.

Erika Marcusson och Madeleine Berglund har båda skrivit om oss på sina bloggar. Pernilla Sundberg valde att skriva ett brev, och det kunde vi inte låta bli att lägga ut här.

4 månader på Titan Workout

”Titan Workout har hjälpt mig till en stark kropp och mental styrka”.

Jag provade på militärträning för första gången i början på september 2015. Jag hade inga speciella förväntningar alls, visste egentligen inte vad jag gav mig in på. Coach Fredrik mötte upp och körde Titan Workouts första pass någonsin i Skokloster. Jag tog mig igenom 75 minuter mest på vilja. Jag märkte rätt snabbt att det inte går att leva på gamla meriter. Vid detta tillfälle kunde jag max göra fem stycken armhävningar, och helt utan teknik. Jag var helt slut efter passet och hade verkligen ont i varenda muskel i en vecka efteråt.

Från dag ett är jag fast. Behovet att röra på mig, helst varje dag, och att ta hand om mig själv blev en självklarhet redan från början. Jag kände ganska snabbt att jag ville ta min träning ett steg längre och bad Fredrik om råd och stöttning med kosten. Mitt sockerberoende, för mycket kaffe och bristen på bra mat gjorde mig speedad och trött på samma gång. Tålamodet var väldigt kort och irritationen hängde alltid över mig. Jag kände att jag behövde förbättra kosten för att helt enkelt må bättre. Med små men säkra steg fick jag hjälp att börja äta mer regelbundet och bli av med mitt sockerberoende. För mig var det en enorm förändring och ett högt berg att bestiga. Den förbättrade kosten tog mig ytterligare ett steg framåt i min träning.

Visst har fåfängan drivit mig stundtals, självklart vill jag ha en tränad kropp som jag är nöjd med. Men allt eftersom tiden gick ställde jag in siktet mer på den mentala biten, att verkligen må bra, från insidan och ut. Jag har fått mycket stöd av Fredrik, både vad gäller den fysiska och den mentala biten. Han har stöttat och pushat mig otroligt mycket i min träning och fått mig att ta mig vidare, utmana mig själv, ta mig förbi mina gränser och utanför min ”comfortzone”. Han har hjälpt mig att förbättra min teknik och fått mig att alltid ge lite till trots att huvudet säger stopp.

Jag har alltid tyckt om lagsporter. Jag tycker om att träna tillsammans med andra, både att peppa andra och att få peppning själv när det tar emot. På träningen med Titan Workout är vi en enad grupp. Om någon blir trött och behöver hjälp är en annan gruppdeltagare genast där. Antingen rent fysiskt genom att att dra ett däck eller ta över packningen, eller genom att backa tillbaka några steg och genomföra det sista av övningen tillsammans. Vi kommer varandra väldigt nära, väldigt fort.

Min inställning till det mesta har förändrats. Jag ser möjligheter där jag tidigare såg problem. Kyla, regn och mörker hindrar mig inte, det snarare triggar mig och efter ett blött och lerigt pass känner mig extra nöjd. Det finns ingenting jag inte klarar av!

Sen september har jag tränat 2-3 dagar per vecka hos Titan Workout och på Julafton 07:03 nådde jag mitt mål, att göra att göra 30 armhävningar i sträck, på fötter och med korrekt teknik. Jag kände mig väldigt stolt, och lika stolt var coach Fredrik. Han stöttar oss i motgångar och gläds i medgångar.

/Pernilla Sundberg, 33-årig 2-barnsmammam bosatt i Skokloster”.

Powered by: Wordpress